Over ons

Bouwwerken Frederic Plessers is een jong en dynamisch bouwbedrijf dat streeft naar hoogstaande kwaliteit en 100% klanttevredenheid. Een bedrijf waar de persoonlijke aanpak van Frederic Plessers centraal staat en waar bewust gekozen wordt voor een kleine structuur, korte communicatielijnen en een verregaande flexibiliteit. Reken maar dat u als klant het verschil merkt.

Over B.F.P.

Als bouwfirma gaan we elke dag met de nodige drive voor u aan de slag en bieden we u een kwalitatieve dienstverlening tegen een competitieve prijs. We vertrekken vanuit een transparante communicatie en glasheldere offerte, om vervolgens de deadlines en afspraken na te komen en te zorgen voor een piekfijne oplevering van uw bouwproject. Netheid staat daarbij centraal en onze vakmensen laten de werf dan ook in perfecte staat achter.

Bouwen staat voor ons gelijk aan probleemoplossend denken, efficiëntie en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Onze aanpak valt duidelijk in de smaak, want heel wat grote aannemers kozen al bewust voor een samenwerking. Ondertussen mogen we zowel bouwfirma’s, projectontwikkelaars en particuliere bouwers tot onze klanten rekenen. Een tevreden klantenbestand dat onze doorgedreven aanpak weet te waarderen.

Services

9

Verbouwingen & renovaties

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en komen we tot een verbouwing op maat, binnen uw budget en verwachtingen. Reken doorheen het hele traject op een vlotte communicatie, een duidelijke planning en een professionele aanpak van uw verbouwing of renovatie. Appartementen, woningen of bedrijfsgebouwen: we hebben de nodige vakkennis in huis!

9

Nieuwbouw

Een persoonlijke aanpak, luisteren naar uw wensen en een uitwerking op maat: het zijn maar enkele eigenschappen van onze manier van werken. We mikken dan ook resoluut op kwalitatieve projecten. Kiest u voor een samenwerking met B.F.P, dan kiest u voor kwaliteit, vakwerk en een oplevering die tot in de kleinste puntjes verzorgd is. We zijn thuis in alle stijlen, van landelijk tot modern en maken ongetwijfeld ook uw nieuwbouwproject een doorslaggevend succes.

9

Betonwerken

Een betonnen trap, kelder, zwembad of betonvloer? Een klusje voor B.F.P. Wij voeren alle soorten betonwerken uit van klein tot groot, van fundering tot keerwand. Alle moderne technieken zijn ons bekend en we volgen nieuwe bouwtechnieken op de voet. Met onze moderne apparatuur en bekwame vakmensen maken we ook van uw betonwerken een succes.