Wat doen we

We mogen dan een jong en dynamisch bouwbedrijf zijn, we staan garant voor een kwalitatieve oplevering en streven naar tevreden klanten.

Betonwerken

Een betonnen trap, kelder, zwembad of betonvloer? Een klusje voor B.F.P. Wij voeren alle soorten betonwerken uit van klein tot groot, van fundering tot keerwand. Alle moderne technieken zijn ons bekend en we volgen nieuwe bouwtechnieken op de voet. Met onze moderne apparatuur en bekwame vakmensen maken we ook van uw betonwerken een succes.

Verbouwingen & renovaties

Toe aan verbouwen of renoveren? Uw oud gebouw een opfrisbeurt geven, bijkomend isoleren of laten aanpassen aan de hedendaagse behoeften en comforteisen? Bij B.F.P. realiseren we zowel grote als kleine verbouwingen en renovaties.

Nieuwbouw

Een eigen woning realiseren? Het hoeft niet bij een droom te blijven. Bij B.F.P. staan we klaar om uw droom te realiseren en uw woning vorm te geven. Wij staan u bij met raad en daad, adviseren u en stellen u oplossingen op maat voor. Zo houdt u stevig de touwtjes in handen, maar maakt u weloverwogen keuzes. Uw huis wordt zo een echte thuis.