Nieuwbouw

Een eigen woning realiseren? Het hoeft niet bij een droom te blijven. Bij B.F.P. staan we klaar om uw droom te realiseren en uw woning vorm te geven. Wij staan u bij met raad en daad, adviseren u en stellen u oplossingen op maat voor. Zo houdt u stevig de touwtjes in handen, maar maakt u weloverwogen keuzes. Uw huis wordt zo een echte thuis.

Een persoonlijke aanpak, luisteren naar uw wensen en een uitwerking op maat: het zijn maar enkele eigenschappen van onze manier van werken. We mikken dan ook resoluut op kwalitatieve projecten. Kiest u voor een samenwerking met B.F.P, dan kiest u voor kwaliteit, vakwerk en een oplevering die tot in de kleinste puntjes verzorgd is. We zijn thuis in alle stijlen, van landelijk tot modern en maken ongetwijfeld ook uw nieuwbouwproject een doorslaggevend succes.

Gedurende het realiseren van uw nieuwbouw kunt u steeds bij ons terecht en behoudt u één aanspreekpunt. Wij zorgen voor een vlekkeloze communicatie en coördinatie van de onderaannemers en werken enkel samen met ervaren en betrouwbare partners.