Verbouwingen en renovaties

Toe aan verbouwen of renoveren? Uw oud gebouw een opfrisbeurt geven, bijkomend isoleren of laten aanpassen aan de hedendaagse behoeften en comforteisen? Bij B.F.P. realiseren we zowel grote als kleine verbouwingen en renovaties.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en komen we tot een verbouwing op maat, binnen uw budget en verwachtingen. Reken doorheen het hele traject op een vlotte communicatie, een duidelijke planning en een professionele aanpak van uw verbouwing of renovatie. Appartementen, woningen of bedrijfsgebouwen: we hebben de nodige vakkennis in huis!

Zowel voor kleine verbouwingen, denk maar aan een achter- of bijbouw, als totaalrenovaties van A tot Z kunt u beroep op ons doen. Kiest u voor een totaalrenovatie, weet dan dat we beroep doen op betrouwbare partners en dat we instaan voor een vlekkeloze coördinatie van uw totaalproject, van grondwerk tot schilderwerken. U behoudt één contactpersoon en kunt op beide oren slapen: uw totaalrenovatie wordt tot in de puntjes opgevolgd.